lördag 1 mars 2014

NÅGRA VILLFARELSER

Isabell
Inne på MA blogg snyftas det nu rejält. En sak som skrivs är att Annikas dotter Isabell sitter och betalar på mina skulder. Borde hon inte hört av sig i så fall. Det mesta här i livet går att styrka med dokument. När jag hörde detta blev jag väldigt ledsen. Jag tog därför reda på fakta. Isabell har själv klantat till sin ekonomi. Enligt kronofogdens register har hon ca 50.000 i skulder tror jag det var, varav inga är mina utan hennes egna försyndelser. Isabell. Om det nu är så som påstås. Kontakta mig! så får vi reda ut detta.

Jag har skrivit mängder med sms till henne de senaste 2,5 åren, jag har skickat minst 33 mail och ringt henne hundratals gånger. Jo varför gjorde jag det. Av flera anledningar. Först försvann hon från jobbet under förebärande om sjukdom. Allvarlig sådan. Det var doktorer hit och undersökningar dit. Efter några månader tyckte jag det var konstigt att Isabell inte uppvisade några läkarintyg. Hon fick ju lönen insatt av firman varje månad. till slut blev jag misstänksam om började fundera. Hon hade tidigare jobbat på vårdboende i Örebro så jag tog helt sonika telefonen och började ringa runt bland de vårdboenden som fanns i området. Efter ett antal samtal fick jag napp. En röst svarade "Isabell är ledig idag men kommer i morgon" Så var det med den sjukdomen. Hon var hur frisk som helst men skaffande nytt jobb istället. Det andra skälet till att jag sökte henne så frenetiskt var att en del företagspost och annat kom till hennes adress. dessa kvitterade hon, vissa var förelägganden som hon kvitterade. Ingenting skickade hon till firman. Man behöver väl inte gå in i detalj för att folk skall förstå att det blev till skada för firman. Emellertid så har jag fortfarande inte fått någon större kontakt med henne. Det skall även sägas att jag alltid såg henne som min dotter. Det gick så långt på slutet att vi skulle upprätta papper för adoption. SORGLIGT, MYCKET SORGLIGT.

Annika
Under de år vi levde ihop och framförallt när vi byggde vårt hus i Örebro hade vi det väldigt bra. Jag trivdes fantastiskt bra med bilarna och hon med. Vi utvecklade hela tiden firman och bodde väl nästan i bilhallen. Det är riktigt att jag hade hand om bilarna för det mesta och Annika present och nostalgibutiken. Det är ju så att detta var ett litet företag och då hjälps man åt med det mesta. Att som det påstås av Annika inne hos MA att konkursen kom som en blixt från klar himmel är naturligtvis bara ett sätt att utmåla sig som en lurad kvinna som blivit förd bakom ljuset av en förhärdad typ som jag. Helt fel. Vi hade många och långa samtal om situationen, vi fick en restskatt när vi fick revision, vi besökte Advokat gemensamt, vi hanterade de olika processerna i tingsrätt och försökte verkligen rädda företaget. Självklart visste hon. Precis som jag. Däremot är det helt rätt att jag sade till henne att det måste bli konkurs. Det fanns nämligen ingen återvändo och man kan inte försöka hur länge som helst.

Den som verkligen tror att Annika inte visste ett smack om någonting är olovligt dum. I och för sig spelar det mindre roll nu.

Lägenheten i Italien.
Det stämmer att jag har en lägenhet i Italien. Är det brottsligt eller.  Lägenheten är ingen Etagevåning med takterass. Det är en lägenhet på andra första våningen i ett fyra våningshus med 70 tals standard. I och för sig skulle det kunna bli en etage våning om van vänder upp och ner på huset :), som jag tidigare skrev.

Oldsmobilen.
Det stämmer att jag köpt tillbaka vår gamla Olds. Är det något fel på det. Det är gjort med pengar som jag förtjänat och har absolut inget med Annika att göra. Den är kontant betald, men jag förstår att det är just den som fick Annika att gå i taket. Det kan jag inte göra något åt och jag kör den när och hur jag vill. Jag behöver inte fråga någon om lov för det, allra minst A och MA.

Nu tror jag att jag svarat på det mesta som påstås och ämnena är för mig utagerade.

21 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  9. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  10. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  11. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  12. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  13. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  14. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  15. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  16. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  17. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  18. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  19. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  20. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  21. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

Min blogglista